Start van het seizoen!

Beste ligplaatshouders en geïnteresseerden,

Met een drukke winter achter de rug met mooie werkzaamheden, zijn wij weer klaar voor de zomer. Wij kijken ernaar uit om u weer te begroeten op jachthaven Pieter Bouwe!

Ook dit jaar zijn wij als bemanning te vinden op de nautische evenementen die worden neergezet door De Klassieke Rederij. Vanwege Skûtsjesilen Holland in Rotterdam (woensdag 30 mei t/m vrijdag 1 juni) en Skûtsjesilen Loosdrecht (woensdag 6 juni) zijn wij minder bereikbaar gedurende deze dagen. Wij hopen u na deze evenementen weer zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn! Bent u benieuwd wat daar allemaal gaat gebeuren? Neem een kijkje op http://www.skutsjesilenholland.nl/en https://skutsjesilenloosdrecht.nl/ of lees dit leuke artikel van Nauticlink. De Klassieke Rederij organiseert en coördineert deze nautische evementen, waarbij op prachtige locaties wordt gezeild met Friese skûtsjes. Echte netwerkevenementen voor particulieren, families en bedrijven.

Skûtsje Dicky van der Werf is inmiddels in Weesp en klaar voor de sleep naar Rotterdam. Daarnaast zijn er al verschillende dagtochten met het skûtsje gemaakt op de Friese Meren. Ook interesse in een dagtocht zeilen met familie, vrienden of uw bedrijf? Bekijk de verschillende arrangementen die wij onder andere vanuit Gaastmeer, Elahuizen en Heeg organiseren!

Natuurlijk hebben wij ook nog Tjalk Rosalie in de verhuur en liggen er 10 polyvalken gereed voor mooie zeiltochten over de Friese meren.

Een fantastisch watersportseizoen toegewenst en graag tot snel!

Team Pieter Bouwe

Menu