Seizoen geopend!

Vaarseizoen 2015

Het nieuwe havendeel van de jachthaven wordt door zowel de huidige als de nieuwe ligplaatshouders goed ontvangen. Dit geeft ons een enorm postief gevoel na alle drukte die er mee gemoeid was (is).

Ligplaatsen
We kunnen met trots vertellen dat het nieuwe havendeel al half vol ligt! Dankzij een aantal ambassadeurs uit de huidige haven en de goede vindbaarheid op internet loopt de verkoop goed. Uiteraard kunnen wij nog nieuwe ligplaatshouders gebruiken, dus mocht u nog mensen weten die een ligplaats zoeken, houden wij ons aanbevolen. Er zijn nog 9 x 3.5 meterboxen en 10 x 4 meter boxen beschikbaar, beide voorzien van V-steigers, elektra en water

Afwerking
De haveningang moet aan beidde zijde nog worden afgewerkt met stortsteen. Het parkeerterrein moet nog ‘inklinken’ waarna het afgevlakt zal worden en bedekt wordt met een laag grove rode graniet steen. De beplanting staat er reeds in en wordt langzaam groen.

Ook in de huidige haven gaan wij door met het verfraaien en onderhouden van de haven, zo zijn de steigers allemaal weer grondig gereinigd en zal na alle afwerking van het het nieuwe deel de oprit worden vernieuwd.

Tot zover een update.

Vriendelijke groet, Jelle, Martijn, Joost, Wietske en Rosalie

Menu