Omgeving

Uitstekende ligging en een prachtige omgeving.

Pieter Bouwe: de jachthaven in Friesland met een uitstekende ligging en een prachtige omgeving. Gaastmeer telt zo’n 300 inwoners en bestaat uit het Grote Gaastmeer en Kleine Gaastmeer. Voor een watersportliefhebber is Gaastmeer een uitstekende plek om de zomer te vertoeven. Door de ligging kunt u vanuit de jachthaven dagtochten maken naar verschillende dorpen of steden, zoals Stavoren, Workum of Sloten.

Gedurende de zomer is er veel bedrijvigheid in Gaastmeer. Zo is er een gezellige herberch en een restaurant, beide met uitzicht op het water. In de omgeving zijn kampeerboerderijen, campings, vakantiewoningen en er zijn twee oversteken met een fietspont.

Voor een korte sfeerimpressie kijk op het fotoalbum Gaastmeer en Omgeving.

Dagwinkel

Dagwinkel faciliteert in het gratis bezorgen van uw boodschappen op jachthaven Pieter Bouwe. Met een ruim assortiment aan producten komt u niets tekort.

Zo wordt er brood aangeleverd door bakker Ypma uit Heeg en bakker Meinsma uit Balk. Ook zijn er elke dag verse broodjes en croissants.
Tevens faciliteert de Dagwinkel in het verzorgen van een barbecue waarbij het vlees en vleeswaren wordt geleverd door keurslager van der Meer uit Workum.
De Vierheemskinderen is één van de vaste leveranciers van wijnen en Posthuma uit IJsselmuiden levert de verse groenten en fruit.

Broodjesservice

Dagwinkel Gaastmeer kan broodjes op jachthaven Pieter Bouwe leveren. U kunt dit even doorbellen +31 (0) 515 469653. Als u beleg, een krantje, een verse doos aardbeien, of wat dan ook nodig heeft, kan dit ook worden doorgegeven.

U kunt Dagwinkel Gaastmeer vinden op Munkedyk 13 in Gaastmeer. In de maanden juli en augustus ook op zondags van 08.00 tot 17.00 geopend!

Jachthaven
Waarom kiest u voor Pieter Bouwe?
  • Reglement onder HISWA voorwaarden
  • Alles onder een dak, jachthaven, werf en bootverhuur
  • Unieke locatie en gunstige ligging midden in het merengebied
Menu