Bootverhuur

Gaastmeer de plek voor bootverhuur in Friesland.

Pieter Bouwe: bootverhuur in Friesland. Naast een jachthaven met werf, is Pieter Bouwe ook de plek voor bootverhuur in Friesland.

Vanuit jachthaven Pieter Bouwe is het mogelijk om een polyvalk te huren. Gaastmeer is de thuishaven van onze valken, prachtig gelegen in het Friese merengebied. U kan een mooie dagtocht maken naar Heeg, Oudega, Workum of een weekendtochtje naar Sloten, Sneek of Stavoren.

De tjalk Rosalie kan men huren per week, midweek of weekend. Het tjalkje wordt verhuurd zonder schipper, wenst u wel een schipper kunnen wij dit uiteraard voor u regelen.

Het nautische evenementenbureau De Klassieke Rederij organiseert zeiluitjes en maatwerk zeilarrangementen. Wij verhuren met trots en gedegen vakkennis onze eigen skûtsjes en lemsteraken. Daarnaast biedt skutsje.com ook diverse dagtochten en bedrijfsuitjes met skûtsjes aan.

Meer informatie

Wij verhuren 10 nette polyvalken met buitenboordmotor en rolfok. Uw vertrekpunt is midden in het Friese Meren gebied, waarbij u zich binnen 20 minuten op de Fluessen en Heegermeer bevindt.

De Rosalie is een zeer toegankelijk tjalkje om te huren voor meerdaagse tochten. Wij verhuren het scheepje zonder schipper, echter is platbodem ervaring wel een eis. Mocht u een schipper wensen dan is dit in overleg mogelijk!

Nautische events op maat, dagtochten op skûtsjes en lemsteraken.

Bootverhuur
Bootverhuur
Waarom kiest u voor Pieter Bouwe?
  • Reglement onder HISWA voorwaarden
  • Alles onder een dak, jachthaven, werf en bootverhuur
  • Unieke locatie en gunstige ligging midden in het merengebied
Menu