Telefoon: 0515 46 96 96

ReferentiesMark

Mark Leuke plek, netjes! (april '18)

Marielle

Marielle Zaterdagmiddag 19 augustus: daar komt Anna aan, op een supertrendy fiets, die haar moeder gewonnen heeft bij de Dagwinkel, mijn favoriete winkel in Gaastmeer. Natuurlijk heb ik weer eens veel te laat een polyvalk gehuurd, maar geen probleem, Anna regelt het en in no time heb ik een vriendelijk mailtje terug. Met de ontvangst gaat het net zo: klantvriendelijk en snel, dank je wel! En uiteraard een fijne boot! (augustus '17)

Tom

Tom Mooie valken met goede buitenboordmotor. (juli '17)

Linda

Linda Heerlijk vertoeven in de haven! (juli '17)

Hylke

Hylke Prima jachthaven met vriendelijke mensen en ze staan altijd voor je klaar. (maart '17)

Sven

Sven Rustig idyllisch haventje te midden van een prachtig vaargebied. (augustus '16)

Familie Zey

Familie Zey Hartelijk dankt voor de uitstekende service en goede adviezen die ik van jullie mocht ontvangen de afgelopen jaren. (juli '16)

Familie Schouten

Familie Schouten Afgelopen zondag ging onverwacht in de haven van Oudega de motor stuk van ons waarschip. Martijn en Jelle zijn de volgende dag al gaan kijken, hebben de as gerepareerd en de boot terug gevaren naar Gaastmeer. Wat een service! Bedankt. (juli '16)

Wilco

Wilco Goed georganiseerd en een prettige sfeer. (juli '16)

Familie Schreudering

Familie Schreudering Vorig jaar voor het eerst tjalk 'de Rosalie' gehuurd voor een weekend. Het weer zat mee en wat was het een ervaring om als gezin voor het eerst op een tjalk te varen. Daarnaast zijn we zeer goed op weg geholpen door Martijn en Rosalie. Dit jaar hebben we wederom de tjalk voor een week gehuurd en dat was weer super. De Rosalie is zeer goed te varen en de boot is goed uitgerust. Tevens hebben de medewerkers van jachthaven Pieter Bouwe reparaties uitgevoerd aan onze eigen boot en dat hebben zij met zorg prima begeleid. Nogmaals dank hiervoor. (juli '16)

Familie Zantinge

Familie Zantinge Wij willen jullie bedanken en onze waardering uitspreken voor de jarenlange prettige relatie, helaas door gezondheid redenen moesten zij de boot verkopen. Wij wensen de medewerkers van jachthaven Pieter Bouwe een succesvolle toekomst toe.

Tommy van Riet, Private Boattours

Tommy van Riet, Private Boattours Iedere winter laten wij het groot onderhoud van onze 3 salonboten verzorgen door de medewerkers van Pieter Bouwe. De Belle Epoque en de Ivresse, zijn volledig gerestaureerd door Ton Brundel. Vandaar ook het onderhoud bij Jachthaven Pieter Bouwe, zij weten van de hoed en de rand, zodat wij ieder voorjaar weer met prachtig onderhouden schepen het seizoen in gaan. Private Boat Tours; rondvaart bedrijf in Amsterdam


Meer informatie over onze jachthaven, werf en bootverhuur? Bel of contact ons gerust!