Telefoon: 0515 46 96 96

Zomerse taferelen

Het was de afgelopen weken heerlijk vertoeven op jachthaven Pieter Bouwe! De weersomstandigheden tijdens het Hemelvaartweekend en Pinksterweekend waren fantastisch. Dit was ook te merken op de haven, want veel boxen waren leeg en passanten kwamen af en aan. Ook alle polyvalken en de tjalk 'Rosalie' waren beide weekenden verhuurd. 

aanzicht jachthavenaanzicht haven

Skûtsje Dicky van der Werf verbleef tussen Hemelvaart en Pinksteren in Rotterdam. Daar vond op de Kralingse Plas de vierde editie van Skûtsjesilen Holland plaats. De organisatie en coördinatie van dit meerdaagse nautische evenement is al sinds de start in handen van De Klassieke Rederij. Het evenement was weer een super geslaagd en dit leverde prachtige plaatjes op die wij graag met jullie delen.

Skûtsjesilen Holland 2017Skûtsje Dicky van der Werf

Dicky van der WerfDe Klassieke Rederij

In juli en augustus is het havenkantoor vaker geopend. Op deze manier bieden wij een zo passend mogelijke service aan ligplaatshouders, huurders van polyvalken en passanten. Daarnaast liggen er diverse gidsen met informatie over passantenhavens en activiteiten/bezienswaardigheden in de omgeving! Loop gerust even het kantoor binnen en laat je inspireren en informeren.

  • Maandag t/m zaterdag         09:00 - 17:00
  • Vrijdag- en zaterdagavond   19:00 - 20:00
  • Zondag                                   10:00 - 12:00 & 13:00 - 17:00

Werf Pieter Bouwe 2017Lege boxen Pieter Bouwe

Bent u toevallig een van de passanten die een nacht heeft overnacht op de jachthaven? Of heeft u een polyvalk of de tjalk 'Rosalie' bij ons gehuurd? Graag horen wij uw ervaringen! Plaats een review op google of www.jachthaven.nl. Wij zouden dit zeer op prijs stellen! Ook reviews van de jaarligplaatshouders zijn van harte welkom!

Team Pieter Bouwe

Meer informatie over onze jachthaven, werf en bootverhuur? Bel of contact ons gerust!